Kim zoekt een nieuwe penvriendin

Vandaag plaatsen we een leuke oproep van Kim, ze is op zoek naar een nieuwe penvriendin. Lees verder om haar beter te leren kennen en wie weet wordt jij haar nieuwe penpall. Wil je ook een leuke oproep plaatsen? Stuur dan een leuke oproep naar contact@snail-mail.nl !

Hallo allemaal,
Ik ben Kim, 26 jaar oud en ik woon in Pijnacker. Ik ben op zoek naar een gezellige penvriendin met wie ik kan schrijven en snailmail kan versturen. Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met snailmailen en ik vind het ontzettend leuk. Ik wil het nu graag weer oppakken en voor een wat langere tijd met iemand schrijven.

Hieronder 10 feitjes over mij:

1. Ik houd van reizen ( in Europa en ook buiten Europa)
2. Ik verzamel van alles zoals stickers, kaarten, labels enz.
3. Ik ben gek op Japan! Dat uit zich in mijn voorliefde voor Sushi, Groene thee, Noodles en het verzamelen van de te gekke stationary die  ze daar verkopen.
4. Ik woon samen met mijn vriend
5. Ik heb drie bijzondere huisdieren, het zijn reptielen, 1 baardagaam en 2 luipaardgekko’s.
6. Mijn lievelingskleuren zijn blauw, groen en okergeel
7. Ik maak graag sieraden
8. Ik vind alles leuk met alpaca’s, lama’s en uilen!
9. Ik houd van tuinieren en mijn planten verzorgen
10. Ik vind het heel lastig om rustig te zitten en niets te doen, ik wil graag altijd bezig zijn.
Lijkt het je leuk om met mij te schrijven en te snailmailen? Stuur dan een e-mail naar kim.koppenol@gmail.com
Alvast bedankt, en met vriendelijke groeten,
Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *