Ingezonden oproep van Rowenda

Hallo lieve lezer!

Afgelopen week kwam er een brief binnen van Rowenda. Ze is nog maar pas begonnen met snailmailen, maar kan nu al niet wachten op mooie post. Hieronder lees je haar oproepje. De oproep wordt ook op Facebook en Instagram geplaatst. Wil je graag schijven met Rowenda? Stuur haar dan een persoonlijk bericht via social media of stuur een mailtje naar: contact@snail-mail.nl en dan zorgen we ervoor dat jouw bericht bij Rowenda terecht komt!

Ik ben Rowenda, 41 jaar, chronisch ziek en helaas daardoor mijn baan vorige maand verloren. Omdat ik thuis zat maakte ik post voor ouderen en en mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Een vriendin gaf me op voor #feestjeopdedeurmat. Sindsdien vind ik het fijn als er ook iemand aan mij denkt en post stuurt.
Ik word blij als de postbode geweest is of als ik zelf naar de brievenbus kan. Ik maak kaarten, maar door een postmaatje heb ik snailmail ontdekt. Super leuk. Ik ben nog beginnend en moet het doen met de spulletjes die ik nu heb, maar heb er veel lol in. Ik stepel/embos/schrijf brieven, maak kaartjes.
Ik zoek iemand die het leuk vind regelmatig post uit te wisselen.
Ik heb een beetje last van Action armoede en hoop eigenlijk straks nog leuke dingen te kunnen maken.
Groetjes Rowenda


Wil je zelf ook een oproepje laten plaatsen? Vraag dan naar het adres van snail-mail.nl en maak een mooie snailmail, kaart of schrijf een mooie brief die over jou gaat. Oproepjes uit België zijn ook van harte welkom!

Veel liefs,
Marije

2 thoughts on “Ingezonden oproep van Rowenda

 1. Hi Marije!

  Hier een berichtje van mij; Monique van 31 jaar oud en wonend in Zuid-Holland. Ik ben moeder van en zoon van 10, en werk in de jeugdzorg en volg daarnaast een opleiding.
  Doordat mijn leven vrij druk en vol is vind ik het heerlijk om de tijd te nemen voor brieven, versiersels, mooie quotes en post te maken waar hopelijk de ontvanger blij van word.

  Ik schrijf graag over dagelijks dingen die ik mee maak, stel graag vragen of van die leuke dillema vragen aan de ontvanger, deel graag receptjes, leuke tips en quotes met penvriendinnen.

  Ik hoop er altijd een leuke, schriftelijke vriendschap aan over te houden:).

  Als het je leuk lijkt om met mij te gaan schrijven hoor ik graag van je!

  Groetjes,
  Monique

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *