Ik ga op reis en ik neem mee…

Omdat het vakantietijd is… ook bij snail-mail, laat ik jullie hier een artikel zien dat eerder is verschenen. Het is geschreven door de oprichtster van de site; Deirdre. Het is een leuk artikel met daarin tips overĀ  wat je mee kan nemen op vakantie voor snailmailen.

Als ik op reis neem ik altijd m’n reisset mee. Gaandeweg heb ik deze set samen gesteld met dingen die ik veel gebruik onderweg.

Tijdens mijn reizen schrijf ik brieven, stuur ik kaartjes en werk ik aan mijn Travel Smashbook. Ik wil jullie laten zien wat ik zoal bij me heb tijdens mijn reis.

DSCN0233.fw
Mijn set bestaat uit mijn agenda, tasje en map. Deze gaan overal mee naar toe. Lange of korte reis, ver weg of dichtbij. Aan m’n tasje zitten sleutelhangers die ik tijdens Postcrossing Meetings in het buitenland heb gekregen of gekocht. Ik hoop dat er nog vele sleutelhangers bij zullen komen :)

DSCN0237.fw
Mijn tasje, deze heb ik een hele tijd geleden bij Paperchase gekocht. Oorspronkelijk is het een make-up/toillettas maar ik vind ‘m enorm handig voor m’n losse spullen. Dit tasje neem ik ook wel eens los mee naar lokale Postcrossing meetings.

DSCN0238.fw
Dit is alles wat er in m’n tasje zit. Een etui (Paperchase), zakje met stickers, papieren zakje met ansichtkaarten waar ik mee bezig ben, washi tapes, stempels (Misshoneybird) en inkt en mini notes.

DSCN0239.fw
De inhoud van mijn etui: Allerlei soorten pennen omdat ik op allerlei soorten papier/kaarten schrijf, lijm, pritroller en correctieroller, visitekaartjes zakelijk en prive (hier komt nog een artikel over!), adreslabels, een zakje postzegels en een broche van de Postcrossing London Meeting (gewoon een leuke herinnering).

DSCN0241.fw
Ik heb gekozen voor een harmonica map van Hema, hier kan je veel in kwijt en de map gaatmakkelijk dicht!

DSCN0242.fw
De inhoud van mijn map: Enveloppen, te beantwoorden brieven/kaarten, briefpapier in allerlei soorten en maten en kaartjes van mijn woonplaats en Nederland.

Zo heb ik altijd alles bij de hand voor het snail mailen :)

p.s. vergeet je niet de gratis thee/koffie, pennen en briefpapier mee te nemen uit je hotel?!?! :) Altijd leuk om te ruilen en gebruiken in je snail mail!

 

4 thoughts on “Ik ga op reis en ik neem mee…

 1. heel goed idee en erg leuk om even in je tas te mogen kijken
  ben zelf ook iemand die standaard schrijfspullen in tas heb
  ooit gemaakt naar aanleiding van een lijstje waarin ik mezelf de opdracht gaf :
  welke spulletjes kun je echt niet zonder wannneer je eropuit gaat?

  Beantwoorden

  Deirdre Reply:

  Leuk om te horen dat anderen het ook doen. Ik vind het zelf altijd leuk om bij anderen te kijken hoe ze iets doen :)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

xD ^^ >.< ;) :| :yyesnod: :ynod: :yes: :yay: :yawn: :xx: :x :wtf: :wow: :wave: :upsidedown: :twist: :swink: :shit: :shh: :shades: :sexy: :read: :omg: :nonod: :nod: :no: :love: :lol: :kiss: :inlove: :idea: :hmm: :hiya: :hey: :heartt: :heart: :fav: :eww: :duh: :doh: :crazy: :boo: :blush: :angel: :ahh: :S :P :O :@ :?: :/: :/ :) :(( :( :!: