Groetjes uit Praag!

Hallo allemaal!

Momenteel zit ik in Polen voor mijn werk. Gisteren (zondag) had ik een dag vrij en ben ik samen met mijn collega’s naar Praag gereden, wat maar 2 uren rijden was. Het was erg koud (5 graden!) en soms regende het, maar dat mocht de pret niet drukken. Het is een prachtige stad en een middag is veel te kort om alles te bekijken. Gelukkig had ik door de regen wel een goed excuus om de winkeltjes in te duiken, om op zoek te gaan naar leuke ansichtkaarten. Deze keer zijn het wel de ‘typische’ touristenkaarten geworden, maar ik vind deze tegenwoordig wel wat leuker dan voorheen.

Woensdag vlieg ik weer terug naar Nederland, en dan wordt het al weer bijna tijd voor de kerst mail! Zijn jullie al druk bezig met kerstkaarten en andere leuke snailmail projecten?

Kopen jullie ansichtkaarten als je in het buitenland bent? En stuur je die dan direct op naar familie, vrienden of kennissen? Of bewaar je ze voor jezelf?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

xD ^^ >.< ;) :| :yyesnod: :ynod: :yes: :yay: :yawn: :xx: :x :wtf: :wow: :wave: :upsidedown: :twist: :swink: :shit: :shh: :shades: :sexy: :read: :omg: :nonod: :nod: :no: :love: :lol: :kiss: :inlove: :idea: :hmm: :hiya: :hey: :heartt: :heart: :fav: :eww: :duh: :doh: :crazy: :boo: :blush: :angel: :ahh: :S :P :O :@ :?: :/: :/ :) :(( :( :!: