Een nieuwe start!

Lieve Lezers,

Als eerst wil ik jullie allemaal een mooi, gezond en gelukkig nieuw jaar toewensen! Ik hoop dat we met zijn allen mooie, lieve, leuke, creatieve en bijzondere post gaan versturen. Want echte post is gewoon veel leuker!

 

In de kerstvakantie heb ik met meerdere mensen geprobeerd om de site terug te halen met alle mooie blogs die door eerdere beheerders en bloggers zijn geschreven, helaas is dit niet gelukt. Ik vind het vreselijk, en ik baal hier heel erg van. Want er waren zulke leuke blogs geschreven voordat ik de site overnam. En ik wilde dit graag voortzetten met behoud van de oude blogs. Maar helaas werd dit ons niet gegund en heeft iemand de site gehackt…

Inmiddels ben ik achter de schermen bezig met schrijven van nieuwe blogs en hoop jullie deze week al weer terug te zien op de site. Want ik ga gewoon door! Er zijn genoeg ideeën en lieve snailmailers die willen helpen de site op te vullen. Het komt allemaal goed en ik heb er vertrouwen in!

Op het instagram account zijn inmiddels 900 volgers en dat is toch geweldig nieuws! Als we daar in buurt komen van 1000 volgers gaan we natuurlijk een leuke actie opzetten. Tot Snel!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *