Een frisse start voor 2019

Lieve lezers en volgers,

Hier volgt even een korte huishoudelijke mededeling. Vorig jaar heb ik voor velen een oproepje geplaatst op deze site. Om alles wat overzichtelijk en up- to-date te houden ruim ik de oude oproepjes op. Dat zijn alle oproepjes die tot en met oktober 2018 zijn geplaatst. Heb jij een oproepje in gestuurd en ben je nog steeds op zoek? Laat het me dan even weten, dan plaats ik jou oproepje op nieuw! Of heb je juist een oproep staan die je niet meer wilt omdat je bijvoorbeeld genoeg reacties hebt gekregen? Laat het gerust even weten.

Ook komen de komende week veel nieuwe oproepjes online, waaronder die van de Kreadoe! (Dit zijn er rond de 40) Je mag je oproep altijd blijven sturen naar contact@snail-mail.nl , maar houd er rekening mee dat je een paar weken moet wachten voordat jou oproep online komt.

Ik hoop op jullie begrip en dat er weer vele mooie penvriendschappen mogen ontstaan!

Veel liefs!

Marije

Oja, deze washitapes heb ik bij de Action gekocht. Op de instagram pagina van snail-mail.nl blijf je ook op de hoogte van leuke postideetjes!

2 thoughts on “Een frisse start voor 2019

  1. Hoi ,

    mag ik vragen hoe kan ik hier een berichtje plaatsen ik zoek een snail maatje en ook penvriendinnen. ik ben 57 jaar.

    Graag hoor ik van u terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *