Een brief van Michelle

UPDATE: inmiddels is de inschrijving van deze oproep vol. Ben je nog op zoek naar een penvriendin? Schrijf dan een mooie brief of kaart met jouw oproep en stuur deze naar het hoofdkwartier van snail-mail.nl
Het adres kun je via contact@snail-mail.nl opvragen of een DM via onze social media. Dan zorgen we ervoor dat jou oproep hier komt te staan!


Hallo lieve lezers,

Ik kreeg een tijdje terug een prachtig geschreven brief van Michelle in de brievenbus. Ze is opzoek naar een penvriendin! Wil jij met haar schrijven? Stuur dan een mailtje naar contact@snail-mail.nl , dan zorgen we ervoor dat Michelle jouw reactie krijgt.
Onder deze oproep reageren kan ook, dit kan door een reactie achter te laten.

Ben jij zelf opzoek naar een creatieve snailmailster, brievenschrijfster of wil je zo nu en dan een leuk kaartje naar iemand sturen? Dit kan door een oproep te maken en met de echte post te vesturen naar het hoofdkwartier van snail-mail.nl
Het adres is op te vragen via contact@snail-mail.nl

Tot Snails!
Liefs Marije

2 thoughts on “Een brief van Michelle

  1. Hoi Michelle,

    Ik weet niet of je inmiddels al iemand gevonden hebt omdat de oproep van een tijdje geleden is, maar ik wil wel graag jouw penvriendin worden.

    Voor mij is dit helemaal nieuw, maar het lijkt mij superleuk. Ik ben ook dol op lezen, kleuren en puzzelen. Ik ben Ineke en 27 jaar oud.

  2. Hoi!
    Ik ben Sara en ik ben een fulltime juf. Ik ben ook 26 jaar (bijna 27).

    Ik ben helemaal nieuw hierin en zou wel graag jouw penvriendin willen zijn. Zelf ben ik ook gek op Disney! šŸ˜

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *