Dé Snailmailagenda

Dé agenda voor de snailmailer! Wat zit er allemaal in? Ten eerste natuurlijk 53 weken, met voor de weekdagen ongeveer evenveel ruimte als in het weekend, want ook dan doen we leuke dingen! (2e plaatje, met op elke week een andere illustratie) Ook is er elke week ruimte voor (snailmail) notities. Voorin kun je je eigen informatie invullen, er zijn een stuk of wat notitie-pagina’s, pagina’s om de adressen van je snailmailers op te schrijven, schema’s om de in- en uitgaande snailmail bij te houden (10+ pagina’s!), een landkaart om aan te kruisen van welke landen je al allemaal post hebt gekregen (leuk als je bijvoorbeeld aan postcrossing doet), plek om je favoriete websites op te schrijven en als laatste een pagina om handige informatie op te schrijven: tarieven, maximale afmetingen van een pakketje voor brievenbus post, en je postcrossing-id. Allemaal blanco, omdat het in elk land natuurlijk anders is.

Heb je al een agenda? Geen ramp! Je kunt sowieso beginnen met de agenda wanneer het JOU uitkomt, want er staan geen data in. Ook kun je ‘m bijvoorbeeld ook gebruiken als snailmail-dagboek. Schrijf erin wat je in je brief schreef en ook van de ander, ideetjes die je nog wil uitproberen, enzovoorts.

PRODUCT INFORMATIE

148 x 210 mm / A5
140 pagina’s / zwart-wit / 100 g/m2 papier
tweetalig (Nederlands + Engels)
softcover kaft met een gelijmde rug
merk: ankepanke©

Ga snel shoppen op https://www.snailmailshop.nl/a-46994607/magazines-en-boeken/snailmailplanner-agenda-ankepanke/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

xD ^^ >.< ;) :| :yyesnod: :ynod: :yes: :yay: :yawn: :xx: :x :wtf: :wow: :wave: :upsidedown: :twist: :swink: :shit: :shh: :shades: :sexy: :read: :omg: :nonod: :nod: :no: :love: :lol: :kiss: :inlove: :idea: :hmm: :hiya: :hey: :heartt: :heart: :fav: :eww: :duh: :doh: :crazy: :boo: :blush: :angel: :ahh: :S :P :O :@ :?: :/: :/ :) :(( :( :!: