Creatieve snailmailster gezocht voor Nathalie

Hier volgt weer zo’n leuke oproep, deze keer van Nathalie. Wil je met Nathalie post uit wisselen? Je kunt onder de oproep een reactie achterlaten of een mailtje te sturen naar contact@snail-mail.nl dan sturen wij hem door!

Hoi, Ik wil me zelf even voorstellen. Mijn naam is Nathalie de Jong, 36 jaar oud, woon in Voorburg ben bijna 10 jaar getrouwd met mijn man Danny en hebben wij 2 schattige meisjes van 8 en 5 jaar oud. Ze heette Eline en Tess. Ik werk 24uur onregelmatig in de gehandicaptenzorg op een woning met EMB cliënten. Ook ben ik actief als klassenouder op mijn dochters hun school. En help daar dan ook graag. Ik ben sinds juni 2017 in aanraking met bulletjournal en heb vanaf september 2018 intensief bezig met journalen. Ik zou het leuk vinden om met een aantal snailmails te versturen om zo spulletjes uit te wisselen. Leeftijd vind ik niet belangrijk… Ik hoor het graag!

Vriendelijk Groet, Nathalie

16 thoughts on “Creatieve snailmailster gezocht voor Nathalie

 1. Hoi Nathalie!

  Het lijkt me leuk om met je te pennen!
  ik ben 16 en heb net examens gedaan dus heb alle tijd 🙂
  wat feitjes over mij:
  – ik houd heel veel van dieren (heb een kat, konijn en een gerbil)
  – ik ben graag buiten
  – echt i loveee geeky dingen als de serie the big bang theory

  ik hoop van jou te horen! 🙂

 2. Hoi hoi,
  Ik ben altijd druk geweest net hobbyen maar sind mijn zoon er is ligt het een beetje in een stoffig hoekje. Ik wil graag mijn hobby uit dat stoffige hoekje halen. Ik heb het haken weer opgepakt maar ook dat ging dat hoekje weer in. Hmmmm…. toen dacht ik als ik snailmail ga oppakken dan heb ik een doel. Filmpjes gaan kijken en het lijkt me super leuk. Al heb ik er nog nooit 1 gemaakt omdat ik geen slachtoffer had die blij is met mijn post. De beheerder van deze site gaf mij als tip dat er veel leuke dames zijn die oproepen doen en zo ben ik bij jou terecht gekomen. Even een stukje geschidenis. Ik ben Denise, 41 jaar jong, 10 jaar geteouwd, zoon van 7 en werkzaam als activiteitenbegeleidster op de pg. Ik zou het leuk vinden om mijn spullen uit het stof te halen!!

 3. Hoi Nathalie,

  Mij lijkt het ook leuk om elkaar wat bullet journal spulletjes te sturen!
  Ik heb er veel plezier in om alles bij elkaar te zoeken in het thema wat jij het leukst vindt. Laat je iets weten?

  Groetjes
  Maaike

 4. Hoi Nathalie,
  Mijn naam is Megan ik ben 20 jaar en nieuw in dit wereldje. 🙂 het lijkt mij ontzettend leuk hieraan te beginnen en te kijken of het wat voor mij is. Ik heb een zwak voor pennen, stickers, washitape, notitieboekjes etc.
  Hoor graag of je met mij wil snailmailen.
  Groetjes, Megan

 5. Hoi Nathalie ,
  Ik ben janique en mijn hobby zijn kaarten maken En snail mail en swap ik wil wel graag met u uitwisselen en een snail mail sturen ik ben 56jaar en woon wel in België maar voor mij naar Nederland te versturen speelt geen rol
  Laat u mij iets weten.groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *