Brievenschrijfster gezocht voor Joyce

Vandaag plaats ik een gezellige oproep van Joyce. Onder deze oproep kun je een bericht voor haar achter laten. Veel schrijfplezier gewenst!

Hoi allemaal,

Mijn naam is Joyce en woon in een mooi historisch vestigingsstadje vlak bij Den Bosch.
Ik ben 40 jaar, getrouwd en heb 2 zonen. Het liefste zoek ik een penvriendin tussen de 28-40 jaar.
Ik doe sinds kort aan postcrossing, maar heb nog geen penvriendinnen, daarom lijkt het mij leuk om het op deze manier te proberen.

Ik hou heel erg van shoppen, Netflix kijken, hou enorm van de wintermaanden en vooral van kerstmis. Verder hou ik van koffie drinken, creatieve beurzen bezoeken , mijn journal en stationery.

Ik zou het leuk vinden om iemand te vinden om brieven mee te schrijven, maar kaarten sturen en ontvangen vind ik ook erg leuk. Ik zie vaak op instagram zulke leuke versierde brieven en kaarten, dat ik helemaal enthousiast ben geworden.
Spreekt mijn oproep je aan, stuur dan een reactie!

Groetjes joyce

3 thoughts on “Brievenschrijfster gezocht voor Joyce

  1. Ha Joyce, het lijkt me leuk om met je te schrijven! Als je mij je adres mailt dan zal ik iets leuks voor je maken en daar in ook iets over mezelf vertellen. Ik ben 31 en woon in Rotterdam. Groetjes Karina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *