Brieven aan mijn lief #winactie

Wat is er romantischer dan handgeschreven brieven van je geliefde? Die uitlegt waarom je zo bijzonder bent, wanneer het duidelijk was dat dit echte liefde is, en welke wensen er voor jullie samen zijn.

Brieven aan mijn lief bevat 12 uitvouwbare brieven en vormen een dierbare en persoonlijke tijdcapsule. Aan de hand van originele vragen nodigt het uit om liefde, herinneringen en gedachten vast te leggen en te delen. Schrijf de brieven, dateer ze en verzegel ze met één van de leuke stickers.

Brieven aan mijn lief stickers

 

Dit leuke brievenboekje mag ik verloten… maar liefst 3 stuks!! Wat moet je daar dan voor doen? Gewoon even een leuk berichtje hieronder achter laten. Maandag 8 februari maak ik de winnaars bekend!

Brieven aan mijn lief

Handtekening claudia

 

55 thoughts on “Brieven aan mijn lief #winactie

 1. Jaaaaaah! Morgen ben ik jarig, dus een super leuk kadootje dit! En dit jaar zijn wij (mijn man en ik) 1 jaar getrouwd, dat is toch zeker wel een kadootje waard? Dan mag je mijn verjaardag vergeten ;-)

  Beantwoorden

 2. wat een leuk boekje een leuk persoonlijk boekje die ik graag cadeau wil geven aan mijn lieve man we hebben de afgelopen tijd veel meegemaakt en ik vindt het wel dat hij wat leuks verdient.

  Beantwoorden

 3. Vroeger tijdens mijn verkerkingstijd (lees 21 jaar geleden) stuurde ik mijn man (toen vriend) altijd kaartjes, juist omdat hij daar absoluut niet van hield. Lijkt me leuk om nu lieve brieven aan hem te schrijven die hij over misschien wel 20 jaar mag lezen. Eens kijken of hij dan nog durft te beweren dat hij niet van post houdt.

  Beantwoorden

 4. wat ontzettend leuk zeg ik ben gek op post krijgen en brieven schrijven? om nog maar te zwijgen over mijn swap en snail verslaving? zo’n pakketje zou enorm goed terecht komen bij mij en met veel liefde en blijdschap ontvangen worden?

  Beantwoorden

 5. Lijkt me fijn om te winnen. Zolang mijn vriend nog in Cuba woont, en we dus het grootste deel van de tijd 10.000km van elkaar gescheiden zijn, kan ik mooie brieven aan hem schrijven en meegeven als hij weer even hier is geweest.

  Beantwoorden

 6. Toen mijn man en ik elkaar net leerde kennen werd er minimaal 1x per week een kaart of brief heen en weer gestuurd. Toen we 2 jaar later gingen samenwonen hield dit op.
  Pas geleden kwam ik de kaarten weer tegen en besefte ik eigenlijk dat ik dit wel mis. Het de tijd nemen om te verwoorden en vast te leggen hoeveel de ander voor je betekend……

  Een tastbaar herinnering aan liefde die er altijd is maar zo vanzelfsprekend is.

  Beantwoorden

 7. Wat leuk! Mijn man en ik schreven heel veel toen we nog ‘verkerend’ waren. Er zijn wat postzegels doorheen gegaan! Kaarten, brieven en zelfs gedichten. Romantisch, we waren niet altijd samen. Die heerlijke spanning als je de brievenbus opende om te kijken of er een envelop lag. Met het onleesbare handschrift van mijn lief…..

  Beantwoorden

 8. Natuurlijk ben ik gek op brieven schrijven, anders zou ik jou niet volgen… Maar ik wil graag meedoen aan de wedstrijd omdat ik een vriendin met dit schattige boekje zou willen verwennen en haar zo mee te krijgen in de briefschrijf-vibe! Zo krijgen we er misschien een brief-addict bij, ben ik blij iemand te verwennen en kan zij haar geliefde ook blij maken met lots of love…

  Beantwoorden

 9. Zou ontzettend graag dit boekje winnen. Ik heb een aantal jaren samengewoond met mijn jongere zusje, en zij heeft nu eigen huisje. Met dit boekje zouden wij alles met elkaar kunnen blijven delen op een tastbare manier. Leuker als met brieven die je kan bewaren kan het niet!!! Hopelijk win ik hem! Ze
  Ook mijn zusje zal er super blij mee stephanie ( en Kimberly ) X :love:

  Beantwoorden

 10. Mijn lief is beroeps militair en momenteel vijf maanden op uitzending. Ver weg in een gevaarlijk land, zonder luxe en heel weinig contact met het thuisfront. Om de twee weken stuur ik een pakketje met lekker eten en altijd met een lange brief. Heerlijk vind ik het om te schrijven en geweldig vindt hij het om ze te lezen. Misschien kunnen deze prachtige brieven mee in het volgende pakketje?

  Beantwoorden

 11. ? brieven aan mijn lief zou ik heel graag willen gebruiken om gedachtes over en belevingen van mijn nu 7 jarige meissie (dochter) vast te leggen. En te verzegelen. Zodat ze later deze momenten vanuit mij kan ervaren ?

  Beantwoorden

 12. Wat een super leuk boekje zeg! Ik vind het heerlijk om brieven te schrijven, lijkt me erg leuk om brieven te schrijven voor mijn zoon en man die ze pas jaren later mogen lezen… Dus ik waag heel graag een kansje! ? ?

  Beantwoorden

 13. Wat een leuk boekje! Super leuk om samen met mijn man in te vullen en weg te leggen voor mijn kinderen. Als ze oud genoeg zijn is er dan ineens echte post met mooie verhalen van nu. Ik doe heel graag mee!

  Beantwoorden

 14. Door enorm veel tegenslagen en stress in de afgelopen jaren wordt liefde wel eens overschaduwd door overleven en het oplossen van praktische zaken. Op den duur vergeet je dan misschien waarom je ook al weer gek.op die ander was en ga je twijfelen; is de liefde echt over? Op dit punt zijn wij nu en het is een emotionele achtbaan. Vroeger schreven we elkaar lieve kaartjes, kattenbellentjes en soms brieven. Die zijn er niet meer dus er is geen bewijs van dat het eens echt ECHT was.
  Daarom zou dit een superkado zijn, Want was is een groter geschenk dan dat je je weer het waarom kunt herinneren en vooral elkaar (hopelijk) kan laten lezen dat liefde echt nog ergens zit en weer het licht mag zien!

  Beantwoorden

 15. Super leuk! Ik heb net sinds december een nieuwe vriend, en na de keren waarin het mis is gegaan voor hem kan ik echt zeggen dat ik nog nooit zo veel voor iemand heb gevoeld als voor hem. Ik vond boekpassages over liefde altijd zo overdreven, maar nu vind ik het bij lange na niet genoeg om te beschrijven wat ik denk, voel en zie als ik hem aankijk. Daarom lijkt het me super om deze te winnen, omdat ik door hem weer inspiratie heb om te schrijven en het leven er nu zo veel mooier uitziet. Ik ben bezig met het schrijven van ons verhaal (als soort boek) voor valentijnsdag, en dit zou enorm mooi zijn voor daarna. Om samen herinneringen te maken die we later op onze oude dag nog eens terug kunnen kijken, want ik weet bijna zeker dat we ooit net zo kunnen zijn als die gelukkige koppeltjes die hun 50ste trouwdag vieren. Of het koppel dat ons (in de winkel waar wij werkt) zei dat ik hem wel een afscheidskus moest geven omdat ze heus wel wat gewend waren en het alleen maar lief is….

  Beantwoorden

 16. Wat een leuke winactie! Mijn vriend en ik kunnen niet goed praten. Of eigenlijk ik. Ik ga ratelen en het wordt steeds onduidelijker. Als ik ergens mee zit dan schrijf ik dat op. Erna praten we erover. Communiceren via brieven in onze relatie is belangrijk geworden. Maar ook leuk. Ik schrijf van alles nu en hij vind het heerlijk om te lezen wat er in mij omgaat. Het schept duidelijkheid en we worden er sterker door. Hem blij maken met z’n boekje vol brieven lijkt mij geweldig. Tijdens het lezen geniet hij altijd zo erg. En ik geniet dan ook weer. En het schrijven is altijd een mooi en speciaal moment voor mij. Ik gun het hier iedereen om het boekje te winnen. Maar ik hoop mijn lief er blij mee te kunnen maken. Ik zie zijn bekende leesglimlach nu al voor me (en die is geweldig).. :love:

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

xD ^^ >.< ;) :| :yyesnod: :ynod: :yes: :yay: :yawn: :xx: :x :wtf: :wow: :wave: :upsidedown: :twist: :swink: :shit: :shh: :shades: :sexy: :read: :omg: :nonod: :nod: :no: :love: :lol: :kiss: :inlove: :idea: :hmm: :hiya: :hey: :heartt: :heart: :fav: :eww: :duh: :doh: :crazy: :boo: :blush: :angel: :ahh: :S :P :O :@ :?: :/: :/ :) :(( :( :!: