Blogs & Shops

Blogs:

Hieronder vind je inspirerende pagina’s van bloggers en snailmailsters die ook van post houden en creatief zijn. Door op de  naam te klikken kom je automatisch op de site terecht. 

Bloggers en Inspirerende accounts:

 • A crea life Op het Youtube kanaal en Instagram account van Acrealife vind je heel veel ideeën en creatieve inspiratie voor jouw post. Er is ook een Facebookpagina van Acrealife.
 • Nouk-san Ook dit  Youtube kanaal is super leuk om op te abboneren! Nouk-san plaatst regelmatig leuke review, shoplogs/unboxing video’s over papier, post en stationary. Ook is er een Instagram account en Facebookpagina om op de hoogte te blijven.
 • Yassart Yassmin maakt plaatst regelmatig nieuwe DIY, shoplog en creatieve video’s.  Ook is er een Instagram en Facebook account waar je leuke ideeën vind om zelf creatief aan de slag te gaan.
 • Nienke_swapt  Op het Instagram account van Nienke swapt vindt je prachtige creaties die Nienke maakt en verstuurd. Ook plaatst ze regelmatig leuke shoplogs in haar stories. 
 • Postfabriek  Dit is een hele gezellige blog over liefde voor post. Er staan mooie verhalen over post en vind je leuke inspiratie.
 • Zusterhood Dit is een heel bijzonder brief project dat alles te maken heeft met kunst, post en brieven. Je kunt je ook aanmelden en een aantal keer per jaar post ontvangen van andere inspirerende schrijfsters en anderen inspireren met jou briefkunst. 
 • Elise Dingen Het Youtube kanaal van Elise is zeker een aanrader als je graag creatief bezig bent en van vrolijke dingen houdt! Ze maakt video’s over snailmail, handlettering en andere creatieve hobby’s.  Je kunt haar ook volgen op  Facebook en Instagram.
 • Creative_rowie Ook dit Instagram account en Youtube kanaal zijn zeker een aanrader als je op de hoogte wilt blijven van leuke planners, stationary en het maken van snailmail. 
 • Studio Snailmail Een creatieve blog over papier, snailmail en kringloopgeluk. Je vind er veel inspiratie voor hele mooie snailmails. Hou je van vintage? Volg Studio Snailmail dan ook zeker op Instagram!

Webshops:

 • Post & papier Dit is een super toffe webshop waar je veel papierwaren en stationery vindt. Maar ook voor journaling, inpakken en speciale boxen zit je hier goed!
 • Happy-Postcrossing.nl In deze webshop vind je de meeste prachtige kaarten voor postcrossing en snailmail. Ook zijn er een aantal exclusieve kaarten van illustratoren verkrijgbaar. Een bezoekje meer dan waard!
 • Envy Cards De naam van de webshop zegt het al: kaarten. Je vind hier kaarten maar ook mooie papierwaren om cadeautjes en snailmail mee in te pakken!

Hier vind je mijn favoriete webshops, die je ook tegen zult komen in mijn blogs. Veel van mijn materialen die ik gebruik bestel ik hier.

Heb je zelf een leuke  winkel, webshop, website, blog , facebookpagina of youtube kanaal waar je jou snailmail creaties deelt? Of maak je leuke DIY video’s? Ik zet je graag in de lijst. Zo maken we samen het snailmailen nog bekender. Let’s support each other!

Op dit artikel kan niet (meer) gereageerd worden.