Belangrijk nieuws van ons!

Lieve allemaal,

Zoals jullie allemaal weten heb ik per 1 januari Snail-Mail.nl overgenomen. Ik heb ontzettend veel zin om allerlei leuke dingen met jullie te delen en heb alweer genoeg leuke ideeën. Het is veel werk, maar uiteraard vind ik dat geen probleem. Toch wat ik heel erg blij toen mijn lieve vriendin Chantella aangaf me wel te willen helpen. En vol trots wil ik haar dan ook aan jullie voorstellen. We zullen samen jullie gaan informeren over alle leuke dingen op het gebied van Snail Mail, leuke winacties organiseren en nog veel meer!

Ik heb Chantella gevraagd zich even voor te stellen:

 

Hallo allemaal,

 

Nu bijna een jaar ben ik een penmaatje van Sharon, ze vertelde me over snail-mail en ik werd er gelijk enthousiast van en heb ik mijn hulp aangeboden om haar te ondersteunen met snail-mail. En wat leuk, mijn aanbod is geaccepteerd dus bij deze ook mij zullen jullie hier wat vaker gaan zien. Wie is mij? Ik ben Chantella 34 jaar jong, ik woon samen met mijn vriend en de hond Bruce in Brabant.

Het laatste jaar heb ik eindelijk gevonden waar ik mezelf ontzettend gelukkig mee maak en dat zijn de planners WAAAAAA zo leuk, en brieven schrijven `maakt een vreugde dansje`. Toen ik een jonge meid was heb ik een hoop brieven geschreven met meiden die ik leerde kennen op vakantie en op school was ik zo een klasgenootje die niet stil kon zitten en daarom iedereen maar briefjes schreef, heel leuk. Ik heb afgelopen jaar maar liefst 3 tassen vol met alleen maar briefjes gevonden van de basisschool en middelbare school en ik vond zelfs mijn oud postpapier terug die ik vroeger ieder weekend van mijn zakgeld ging kopen. Heerlijk een beetje nostalgie. Inmiddels ben ik me aan het verdiepen naar de mogelijkheden van schrijven en ben ik echt verliefd geworden op de pocketpages en snailmail. Ik ben er nog wel zoekende in, maar alleen al die heerlijk gevulde enveloppen te mogen versturen en te mogen ontvangen is voor mij echt een geluksmomentje. Ik ben zelfs met een vriendin die ik dik 10 jaar ken brieven gaan schrijven, dat is zo leuk. Whatsapp of bellen doen we eigenlijk niet meer en vertellen elkaar alles in onze brieven, erg leuk dat we beide in onze vriendschap ons ei kwijt kunnen. Zo ben ik ook met haar na het zien op deze site naar paper passion geweest. En daarna zijn we helemaal los gegaan met schrijven ;)

Kennen jullie Gorjuss Santoro?  OMG wat heeft dat poppetje me in haar greep, hebben jullie dat ook wel eens dat je denkt, euh kan dit nog wel op mijn leeftijd? Ik heb dat dus wel ;) Maar die gedachten vergaan me al snel en dan denk ik, jammer dan, ik word er blij van en niet een beetje, nee, zo blij als een klein kind.

Buiten mijn creatieve uitbarstingen houd ik ook ontzettend van motor rijden, er lekker op uit gaan met mijn vriend en vriendinnen, sushi eten, weekendjes weg en lekker lui op de bank met een serie of film. Oooops ik zie dat ik er alweer een heel verhaal van heb weten te maken ( was natuurlijk niet de bedoeling ) dus ik ga er een eind aan breien. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in en zullen we in het nieuwe jaar er weer tegenaan gaan met snail-mail.

Toedeloe, Chantella

 

Zoals jullie merken, wij hebben er zin in! Op naar een heel mooi jaar met veel mooie snails!

 


One thought on “Belangrijk nieuws van ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

xD ^^ >.< ;) :| :yyesnod: :ynod: :yes: :yay: :yawn: :xx: :x :wtf: :wow: :wave: :upsidedown: :twist: :swink: :shit: :shh: :shades: :sexy: :read: :omg: :nonod: :nod: :no: :love: :lol: :kiss: :inlove: :idea: :hmm: :hiya: :hey: :heartt: :heart: :fav: :eww: :duh: :doh: :crazy: :boo: :blush: :angel: :ahh: :S :P :O :@ :?: :/: :/ :) :(( :( :!: