Banners maken! Hoe doe je dat?

Handlettering is tegenwoordig helemaal in! Op youtube staan talloze filmpjes met daarin uitleg hoe je de meest prachtige handlettering kunstwerken maakt. En in diverse winkels en webshops kun je hele leuke werkboeken en stiften vinden.

Een tijdje geleden kwam ik op het YouTube kanaal van de Elise terecht. Ze maakt hele leuke inspirerende filmpjes en laat je stap voor stap zien hoe je kunt handletteren, en gewoon in het Nederlands. Je kunt je op haar YouTube kanaal abonneren om op de hoogte te blijven van haar nieuwste filmpjes. Naast handletteringfilmpjes maakt ze deze ook over snailmail en andere leuke creatieve dingen.

In het volgende filmpje legt Elise uit hoe je banners kunt maken. Het lijkt best moeilijk, maar na een tijdje oefenen gaat het steeds beter! Het is erg leuk om te gebruiken op kaarten, brieven, enveloppen, pocketletters en in een bulletjournal. Als je je banner af hebt, kun je er een mooie boodschap of quote in maken.

Als je potlood en papier erbij pakt kun je direct mee doen!

Hieronder staan nog een paar voorbeelden van banners. Deel je creaties met iedereen op onze Facebook pagina in de reacties!

 

 

 

 

 

(Bron onderstaande afbeelding: www.teddlicious.nl )

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *