Audrey’s oproepje voor penvriendinnen

Deze week een gezellige oproep van Audrey uit Venlo. Je kunt onder deze oproep een bericht achterlaten als je met haar wilt schrijven. Er komen de volgende weken meer oproepjes online te staan. Per week ongeveer 2 nieuwe, dus houd de site in de gaten! Er is een wachtlijst ontstaan door de oproepjes die op de kreadoe zijn ingevuld. Wil je zelf een oproepje plaatsen dan mag je die sturen naar contact@snail-mail.nl , houd alleen wel rekening met een aantal weken wachttijd. Maar nu eerst het oproepje van Audrey!
Hoi,
Mijn naam is Audrey Loen, 38 jaar en moeder van een dochtertje van bijna 4 en ’n stiefzoon van 14. Ben niet getrouwd maar wel al 10 jaar samen met mijn vriend. We hebben 2 hele leuke katten. Een Ragdoll (raskat) Blue en een gewone huistuinkeuken katje Sunny. En ja ze zijn echt zo leuk. Met z’n alle wonen we in Venlo (Limburg).
Ik ben op zoek naar een penvriendin/nen die t leuk lijken om af en toe een keer wat te schrijven of om wat leuks op te sturen.
Wat ik doe, ik werk parttime in de voedselindustrie. Voorheen heb ik 8 jaar fulltime binnen Defensie gewerkt.
Ik hou erg van creatief bezig zijn.
* bujo * handletteren * vormgeven * tekenen * stickers maken * kralen maken * schilderen * kunstgeschiedenis * fotograferen * knutselen * kaarten maken * stempelen en zoveel meer.
Daarnaast vindt ik tuinieren ook erg leuk. Ik heb met mijn vader een volkstuin gehuurd voor groeten/fruit, kruiden en bloemen. Ik hou trouwens ook van lekker eten. Met mijn Indonesische achtergrond zit dat er een beetje ingebakken. Ik ben geen keuken prinses maar wel ’n lekkerbek.
Hardlopen doe ik ook graag. Om lekker even mijn hoofd leeg te maken.
Ben je rond mijn leeftijd en heb je wat raakvlakken om over te kunnen schrijven en lijkt het je leuk om met mij in contact te komen. Top, doe dat dan maar.
Groetjes Audrey

4 thoughts on “Audrey’s oproepje voor penvriendinnen

 1. Hoi Audrey,

  Leuk oproepje! Ik ben een jonge Indo van 40 en moeder van een dochtertje van 1 en zoontje van 4. Mijn passie is backpacken en samen met mijn gezin zijn we begin dit jaar terug gekomen van Nieuw Zeeland. Daar hebben we 3 maanden met de backpack rond gereisd. Het was natuurlijk fantastisch.

  Deze week ben ik weer begonnen met werk en is mijn zoon met de basisschool gestart. Verder houd ik van musea, geschiedenis, fotografie, pretparken, ik blog (als je op mijn naam klikt kom je daar op uit) en ik rijd graag motor. Ook ben ik gek op snailmail. Ik houd van stationery en versier graag mijn agenda en post. En ik stuur graag wat paper goodies mee. Ik zoek iemand die daar ook van houdt en iemand met wie ik wat raakvlakken deel.

  Lijkt het je wat? Ik hoor het graag.
  Groetjes,

  Sheila

 2. Hoi Audrey,
  Op snail-mail zag ik je oproepje em dezs sprak me gelijk aan 🙂
  Ik deel veel van je hovby`s,zowel de creatieve als jhet fotograferen en tuinieren, en ik heb zelf ook een kat en een vriend. (Geen kinderen nog, ik vind kinderem wel erg leuk om mee om te gaan en ik pas graag op kinderem van mijn vriendinnen).
  Ik word met een paat maanden 32, en woon in Groningen.
  Het lijkt me leuk om met je in pencontact te komen! 🙂
  Mocht je het ook leuk lijken dan hoor ik het graag van je.
  Fijne dag, groetjes Delien.

 3. Hey Audrey,

  Wat leuk dat ik je oproepje tegenkom terwijl ik via Google zocht naar snailmail sites. Laat ik mijzelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Ina, ik ben 36 en woon samen met mijn vriend.
  Wat gaaf dat jullie een Ragdoll kat hebben! Wij hebben op het moment geen huisdieren, maar heb een Ragdoll altijd erg graag gewild. Wie weet komt dat er nog eens van.
  Verder ben ik in vrije uurtjes graag creatief bezig. Oefen met handletteren en ik vind het leuk om kaartjes te maken. Wat is bujo? (ik ga het opzoeken!)
  Verder kook en bak ik graag om dit samen met vrienden weer op te eten! Wel grappig te kunnen vertellen dat de Indonesische keuken toch een van mijn favoriete is.
  Om lekker fit te blijven loop ik 2 a 3 keer per week. Tot 2 jaar terug liep ik nog 10 km. Sinds september dit jaar heb ik het lopen weer opgepakt en zit ik nu net tegen de 5-6 km aan, ook niet verkeerd.
  Het zou leuk zijn als je zin hebt weer wat terug te schrijven, ik weet niet hoe het moet gebeuren met adressen uitwisselen, jij?

  Vele groetjes Ina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *