Penvriendinnen gezocht !!!

Snailmailster Karlijn heeft jullie hulp nodig! Ze is aan het afstuderen voor de studie Journalistiek en is daarvoor op zoek naar een stel echte penvriendinnen.  Hieronder staat haar oproep. Delen mag!

Hey allemaal!

Mijn naam is Karlijn van Mil, ik word dinsdag 22 jaar en ben het gezicht achter @slakkenpost. In mijn dagelijks leven ben ik aan het afstuderen van de studie Journalistiek, maar daar heb ik jullie hulp bij nodig!

Ik wil graag een mooie productie maken over penvriendinnen. Over hun vriendschap en over waarom ze het leuk vinden om te snailmailen/postcrossen. Ik ben dus op zoek naar penvriendinnen die ik hierover mag interviewen! Dit mag via de telefoon (I know, bellen kan eng zijn, vond ik ook altijd, maar ik zorg ervoor dat het niet awkward wordt ????), skype of eventueel face to face. Als je je bij een andere optie prettiger voelt, kan dit in overleg.

Ik wil dus een mooi interview maken over de vriendschap tussen twee mensen (leeftijd maakt niet heel veel uit!). Mijn plan is ook om er een mooie foto bij te (laten) maken, maar ik moet nog even kijken of dat allemaal kan.

Wil je mij helpen? Stuur me dan alsjeblieft een berichtje via instagram: @slakkenpost of een mailtje naar karlijnvanmil96@hotmail.com. Ik ben je eeuwig dankbaar en hopelijk kunnen we er samen een mooi verhaal van maken! Heb je vragen? Stuur me dan ook vooral een berichtje.

Ps: Mocht je snailmailen met iemand uit het buitenland en diegene voor een interview/gesprek open zou staan? Leuk!!! Laat het me vooral weten.

Veel liefs,

Karlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *